Tuinontwerp

Natuurlijk Tuinontwerp

Brengt de natuur naar uw tuin

Wie zijn wij

Kunt u het zich inbeelden, u stapt de woning uit en wordt omringd door uw eigen stukje natuur?

Het plaatje is compleet; geniet van alle elementen die een natuurlijke tuin te bieden heeft.

U neemt plaats op het terras en geniet van de ochtendzonnestralen die uw huid opwarmen, hoort het geritsel van de wind die door de bladeren danst en snuift de zachte geur van bloemaroma’s op. U kijkt om u heen en beseft; dit is tuingeluk.

Natuurlijk tuinontwerp brengt uw wensen samen in een zorgvuldig uitgewerkt design en creëert hiermee het ultieme buitengevoel. Daarbij wordt er rekening gehouden dat het tuinplan realiseerbaar is. Het uiteindelijke doel ís uw droomtuin.

3 speerpunten

Er wordt rekening gehouden met de natuur

Het tuinplan is helder en overzichtelijk

Het tuinplan is praktisch uitvoerbaar

Wat doen wij

Tuinen waar ruimte mag zijn voor planten en bloemen, maakt ons gelukkig. Een buitenruimte die tuingeluk uitstraalt, dat is wat wij graag creëren.

Natuurlijk tuinontwerp werkt volgens drie speerpunten;

In het tuinontwerp houden wij rekening met de natuur en het milieu. In de tuin mag er ruimte zijn voor groen. Hoe leuk is het om de vlinders voorbij te zien vliegen en de vogels te horen fluiten.

Wij bieden graag heldere en overzichtelijke producten aan, die u zelf kunt samenstellen. Afhankelijk van het formaat van de tuin en uw wensen stelt u een eigen tuinontwerppakket samen.

Het tuinplan is realistisch en uitvoerbaar. Of u de tuin nu zelf gaat aanleggen of het aan een professional overlaat. Voor ons is het belangrijk dat uw droomtuin haalbaar is. Een plan dat op de plank blijft liggen, vinden wij zonde.

Tuinontwerp pakket

Stel uw eigen tuinontwerppakket samen, die aansluit bij uw wensen. De basis van het pakket is de afmeting van de tuin. Breidt het pakket uit met bijvoorbeeld een beplantingsplan.

Het basispakket bestaat uit:

  • Een persoonlijk bezoek op locatie
  • Een digitale schets
  • 2D-tuinontwerp op schaal
  • 3D-tuinontwerp
  • Twee wijzigingsfases
  • 3D filmcompilatie

U wandelt alvast door uw toekomstige droomtuin!

Ons werk