Tuindieren zijn welkom

Dieren in de tuin, dit is misschien wel dé beste manier om de natuur dichtbij uw woning te krijgen. Er zijn een hele hoop mensen die het leuk vinden om vlinders, bijen, vogels of zelfs egeltjes in de tuin te hebben.

Tuindieren zijn welkom

Welkom in de tuin

 Door de aanwezigheid van deze tuindieren zal u elke keer weer herinnerd worden aan het feit dat de natuur prachtig is om te zien. Dankzij onze diervriendelijke en biologisch verantwoorde tuinontwerpen zal uw woning voorzien zijn van een tuin die hieraan kan voldoen. Onze specialisten houden rekening met de keuze voor de beplanting om het leef-genot van de dieren maximaal te verhogen. Laten we eens bekijken hoe wij dit weten te doen.

Diervriendelijke beplanting

Waarschijnlijk weet u wel dat iedere soort beplanting bepaalde dieren aantrekt. Sommige bloemen zijn ideaal voor het aantrekken van vlinders, andere beplanting zorgt juist voor de aanwezigheid van vogels in de tuin. Dieren hechten heel veel waarde aan beplanting. Ze gebruiken het deels voor hun voeding, en natuurlijk deels voor het onderdak. Door het maken van nestjes weten zij zich schuil te houden tegen de gevaarlijke buitenwereld. Dat is dan ook precies de reden dat wij ons hier zoveel mee weten bezig te houden, wij zullen zorgen voor een biologische tuin waarin de natuur helemaal tot zijn recht komt.

Onze beplantingsspecialist houdt onder andere rekening met de keuze voor de beplanting. Van de uitstraling van de beplanting zelf tot aan de mogelijkheden voor de dieren om nestjes te maken, alles zal aan de orde komen bij het opstellen van een professioneel beplantingsplan. Heeft u speciale dieren die u graag terug wilt zien in uw tuin dan kunt u hier natuurlijk altijd in overleg mee gaan met ons team. Zij weten precies welke beplanting aansluit bij deze diersoorten.

Dankzij een natuurlijke tuin zullen alle dieren op een vreedzame manier een plekje kunnen vinden.

Natuurlijk tuinontwerp

Kunt u het zich inbeelden, u stapt de woning uit en wordt omringd door uw eigen stukje natuur?

Vakantiegevoel tuin Natuurlijk Tuinontwerp