Tuin laten ontwerpen

Het ontwerpen van een tuin is voor veel mensen een hele hoop gedoe. Daar komt dan ook bij dat u waarschijnlijk niet op de hoogte bent van alle ins and outs op het gebied van tuinontwerpen. Wij staan voor u klaar voor het verrichten van een tuinontwerp. Dankzij ons professionele insteek en passie voor alles wat met de natuur te maken heeft zal u binnen no time voorzien zijn van een tuin die aansluit bij wat u in gedachten had. Laten we daarom eens bekijken hoe het proces van een tuin laten ontwerpen eruit ziet?

Tuin laten ontwerpen - Natuurlijk Tuinontwerp

Samen met u om de tafel zitten

Bij het maken van een tuinontwerp vinden wij het ontzettend belangrijk dat het uiteindelijke ontwerp geheel aansluit bij wat u in gedachten had. Dit is dan ook de reden dat het twee kanten op kan gaan na het ontwerpen van een eerste schetstekening. Mocht u het tuinontwerp geweldig vinden dan kunnen wij natuurlijk gelijk aan de slag om het verder uit te werken. Soms komt u er juist achter dat wat u altijd dacht mooi te vinden het toch net niet is. Dan is het toch fijn dat de tuin eerst ontworpen wordt en daarna pas aangelegd! Zijn er echter nog aanpassingen nodig, wilt u bijvoorbeeld een biologisch verantwoorde tuin of extra speelruimte voor de kinderen, dan zijn wij altijd in staat om hier rekening mee te houden. Daarom bieden wij twee wijzigingsfase aan tijdens het ontwerptraject en heeft u er meer nodig, dan is dat uiteraard mogelijk.

Visualisatie van het project

Dankzij diverse vormen van visualisatie zijn wij in staat om uw wensen in kaart te brengen. Wij gebruiken hier onder andere een 3D ontwerp en een 3D film voor. Een tuinontwerp laten maken is één van de meest kleine investeringen die u kunt maken voor in de tuin. Echter is het wel een investering die zijn vruchten af zal werpen, door de jaren heen zal u nu eenmaal veel meer plezier beleven aan de tuin. Door al dit werk uit handen te geven kan u voor eens en voor altijd zorgen voor de hoogste mate van tuingeluk. Een tuin die niet alleen biologisch en duurzaam is, maar die ook nog eens vol zit met vlinders, bijen en prachtige bloemen.

Natuurlijk tuinontwerp

Kunt u het zich inbeelden, u stapt de woning uit en wordt omringd door uw eigen stukje natuur?

Vakantiegevoel tuin Natuurlijk Tuinontwerp