Knusse hoekjes

Wintertijd, het is koud, grijs en nat. Het wordt tijd voor de zon. Met knusse hoekjes in de tuin. U kijkt de tuin in en droomt al weg bij het liggen in de zon en het drinken van een wijntje. De wintertijd, is een uitgelezen moment om eens goed over de tuin na te denken, of om een natuurlijk tuinontwerp te laten maken.

*s&5aLhRA&Oq$sVzVg0ykJno

Waar staat nou de zon?

Waar en hoe, de zon staat de hele dag ergens anders. Als u thuis komt, staat hij net daar waar het terras eindigt. De planten hebben ook de zon nodig en u graag de vitaminen D.

Hoekjes

In de ochtend wakker worden met de zang van vogels, die zich te goed doen aan de vruchten van de Malus red sentinal. Of kleine insectjes tussen de planten vandaan pikken. In de middag ploft u op een tuinstoel, om te genieten van de zon en de bijen die van zonnehoed naar zonnehoed zoemen. Met de parasol hoeft u niet te slepen, er zijn tal van bomen of grote struiken, die u een schaduw plekje bieden. Neem de vuilboom, een kleine bomensoort waar ook de bij gek op is.

De tuin biedt knusse hoekjes, die wij zelf creëren. Het ontwerpen van een tuin en deze zo indelen, is nog een hele opgave. Een mooi zonneterras, omsloten door bloeiende planten borders het hele jaar rond. Knus gemaakt door shutters van FSC hout, om af en toe doorheen te spieken, hoe de kinderen aan de andere kant spelen op het gras.

Nagenieten

’s Avonds staat het eten op tafel op de opmaat gemaakte vlonder. Met in gebouwde verlichting die de schemer nog wat romantischer maakt. Het verbreedt de tuin, en oogt robuust. Na het eten nog even in het avond zonnetje, in het hoekje bij de heesters en het geurende lavendel. Stil blijven zitten als de schemer invalt, wie weet scharrelt er een egeltje rond, opzoek naar insecten of een nachtvlinder. Deze zitten graag onder de afgevallen bladeren. Of in het hoopje takken in de hoek van de tuin.

Ontwerp

De tuin zo ontwerpen dat u er het hele jaar van kan genieten. Beplanting die de zintuigen prikkelt. Wat u steeds weer iets laat ontdekken en knusse hoekjes. Robuust en klassieke hout elementen, wat de tuin optisch groter of breder doet lijken. Een vijvertje of een wadi, voor de natuurlijke geluiden van dieren en water. Grove strakke lijnen of juist rond en rustig. In een natuurlijke tuin is alles mogelijk.

Laat u zich graag adviseren en verrassen door onze ontwerpen?

Stuur een bericht en we nemen contact met u op.

Natuurlijk tuinontwerp

Kunt u het zich inbeelden, u stapt de woning uit en wordt omringd door uw eigen stukje natuur?

Vakantiegevoel tuin Natuurlijk Tuinontwerp